Κορνοφωλιά - Αρχαιολογικά ευρήματα Κορνοφωλιά - Αεροφωτογραφία Καιρός
  Αρχή σελίδας » Κατάλογος » Το ΒΗΜΑ του Κορνοφωλιώτη Ορισμός Αρχικής Σελίδας  |  Προσθήκη στα Αγαπημένα
  - Λίγα λόγια
  - Επικοινωνία
  Νέα
  Ανακοινώσεις
  Το ΒΗΜΑ του Κορνοφωλιώτη
  Γενικά στοιχεία
  Πολιτιστικός Σύλογος
  Ιππικός Όμιλος Κορνοφωλιάς
  Αρχαιολογικά ευρήματα
  Τοπωνύμια
  Εκκλησία
  Μοναστήρι
  Ποδοσφαιρική Ομάδα
  Καφενεία
  Ταβέρνες
  Τόποι αναψυχής
  Καλλιέργιες
  Έβρος ποταμός
  Τραγούδια για την Κορνοφωλιά
  Βιβλιογραφία
  Λεξικό ...
  Χρήσιμα τηλέφωνα
  ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2009  Τα γνωστά. Τί περιμένεις; Μην στενοχωρήσουμε τους παπάδες μας και χάσουμε την εύνοιά τους(οικονομική, πολιτική).
  Υπάρχουν βέβαια και άλλες εξηγήσεις αυτής της συμπεριφοράς, που είναι χειρότερες της πρώτης, η ευθυνοφοβία (απειλή για μηνύσεις), το να μην διαταράξουμε τις σχέσεις μας με το κατεστημένο και όσο αφορά την ελευθερία της έκφρασης, της δημιουργίας, τη σάτιρα, που εκφράζεται μέσο του καρναβαλικού εθίμου εδώ και αιώνες, άστα αυτά μην μπλέξουμε τώρα. Αυτά είναι όμως που κάνουν τη διαφορά σε μια κοινωνία και προάγουν τον πολιτισμό. Δεν είναι πολιτισμός οι σερπαντίνες και τα κομφετί αλλά το να μπορείς να σατιρίζεις ελεύθερα αυτούς που σε προκαλούν να το κάνεις. Όταν μάλιστα αυτή η σάτιρα προέρχεται από τον ίδιο τον λαό και όχι από επαγγελματίες της τηλεόρασης είναι πιο αγνή και θα πρέπει να προστατεύεται αντί να φιμώνεται.
  Εάν λοιπόν υπάρχει τέτοιο έγγραφο απειλητικό, θα έπρεπε να σταλθεί στα δελτία των ειδήσεων και όχι να χαντακωθεί σε κάποιο συρτάρι.  Αραμπατζής Αθανάσιος.